Karrisuppe

Porsjoner: 3 store
Tid: ca 20 min

  • 1 purre
  • 2 rød paprika
  • 1 løk
  • 2-3 hønsebuljongterning (vanlig kjøttbuljong går også an)
  • 1 liter vann
  • 1 boks creme fraiche (valgfri type, matfløte kan også brukes, melk om du ikke har annet)
  • 2-3 kyllingfileter i biter eller 1 kyllingkjøttdeig
  • 1 boks mais
  • 2-3 ts karri
  • 1 ts chili
  • 1 ts paprikapulver (kan sløyfes)
  • salt og pepper
  • olje
Del purren i to på langs og videre i skiver. Skjær paprika og løk i små biter. Surr grønnsakene i litt olje til løken er myk. Tilsett krydder og surr i et minutt til. Hell over vann og buljongterninger. Rør inn creme fraiche, tilsett mais og la suppen småkoke i 10 min. Mens suppen koker stekes kjøttet. Ha dette i suppen like før servering og smak til med salt og pepper. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar