
Tid: Ca 35 min
- 3 småørret fra Rema
- 1 rødløk
- 1 tomat
- 1 kvast dill
- 3 ss matyogurt
- 1 sitron
- 3 store poteter
- 3 gulrøtter
- 1 brokkoli
- salt og pepper
Begynn med å skjære potet og gulrøtter i skiver. La disse koke i ca 8 min til de er nesten gjennomkokte. Legg grønnsaksskivene i bunnen av en ildfast form.
Hakk løk og dill fint. Bland sammen med tomat i små terninger, matyoghurt, saft fra en halv sitron og litt salt. Ta fiskene ut av pakkene. Skyll dem i kaldt vann og tørk av dem med kjøkkenpapir. Skjær gjerne av hodet og halefinnene. Fyll fiskene med tomat-og-løk-blandingen. Strø over salt og pepper. Del opp resten av sitronen og legg den i biter oppe fiskene.
Del brokkoli i buketter og legg disse rundt fiskene.
Stekes i ovn på ca 200 grader i ca 20 min, eller til fiskene er gjennomkokte. I mer effektive ovner enn den som står i Gløshaugveien 4, kan det ta kortere tid...
Lucky Club Casino Site 2021 Reviewed and Rating
SvarSlettLucky Club Casino review and rating, including real players' reviews, bonus codes, luckyclub latest promotions and promotions. Rating: 4.6 · Review by LuckyClub.live