Noen som lurte på hva som skjedde med Marens fenikkel?
Den forsvant i grønn wok - et meget vellykket valg. Vi brukte det vi hadde av grønne grønnsaker - men utvalget er slett ikke begrenset til det vi hadde.
Den forsvant i grønn wok - et meget vellykket valg. Vi brukte det vi hadde av grønne grønnsaker - men utvalget er slett ikke begrenset til det vi hadde.
Porsjoner: 2-3
Tid: Ca 15 min
- 1 fenikkel
- 1/2 squash
- 2 centimetertykke skiver kål
- 1 brokkoli i buketter
- 1/2 purre
- 2 løk
- 300 gram svinekjøtt
- ca 1 dl matfløte
- 2 ts sennep (vi brukte både dijon og vanlig grov)
- soyasaus
- olje til steking
- salt og pepper
Skjær kjøttet i strimler. La dette marineres i litt soyasaus mens grønnsakene strimles. Stek kjøttstrimlene i to omganger i litt olje. Legg kjøttet over på et fat etterhvert som det er ferdig. Ha matfløte, sennep og soyasaus (ca 2 ss, men smak deg frem) i stekepannen og la dette koke på middels varme til resten er ferdig. Varm olje i en annen panne og wok grønnsakene på sterk varme til løken er mør. Tilsett kjøttet til grønnsakene og hell over sausen. Serveres med ris.
Spennende! Ble nesten litt sulten igjen nå gitt...
SvarSlettBilde?
SvarSlett