Tid: 15 min
- 1 løk
- 1 gulrot
- 3-4 champinjonger (kan sløyfes)
- 1 boks hakket tomat (gjerne med krydder)
- 1 liten boks tomatpure
- 1 buljongterning (kjøtt/kylling/grønnsak)
- 1 liter vann
- 1-2 dl melk/kaffefløte/rømme/matyoghurt (evt, mer vann)
- 1 ts oregano
- 1 ts basilikum
- 1/2 ts timian (krydderet kan evt erstattes av 1 ss pizzakrydder)
- 1 ss sukker
- 1 ss balsamicoeddik
- salt og pepper
- olje til steking
- maizenna jevner (dersom suppen ønskes fyldigere)
Skjær løk og sopp i små biter. Riv gulroten fint. Stek dette på middels varme i litt olje til løken er myk. Ha over resten av ingrediensene. La småkoke i 10 min. Dersom du vil ha en fyldigere suppe tilsettes jevner når suppen koker. Smak til suppen med salt og pepper, sukker og eddik. Mos gjerne suppen med stavmikser.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar